PautaliapharmaОбщи условия |

Общи условия

Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между „Пауталияфарма ЕООД” (наричан по-долу pautaliapharma.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн pautaliapharma.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на pautaliapharma.com (с изключение на линка към настоящите „Общи условия“) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези „Общи условия“.

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от pautaliapharma.com като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате, трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни. С натискането на бутона „Поръчай“, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите условия.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от pautaliapharma.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали, както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.
Правилно попълнената и изпратена чрез www.pautaliapharma.com поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за покупка с продаващата страна, при което купувачът е обвързан от период на 21 дни от изпращането на поръчката да сключи договор с продаващата страна.
Самият договор за покупка е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички артикули са с предварително начислено ДДС.

Промяна на цени на стоки
pautaliapharma.com има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация pautaliapharma.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

pautaliapharma.com може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната на датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж (при получаване на стоката) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

1. Един или повече от поръчаните артикули не е в наличност; при такива обстоятелства представител на pautaliapharma.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;
2. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;
3. Погрешен телефон за връзка с клиента.

В случай на проблеми при доставката по вина на pautaliapharma.com, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, Потребителят има право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП www.pautaliapharma.com Ви предоставя следната информация:

1. Пауталияфарма ЕООД , гр. Кюстендил 2500 ул. цар Михаил 1

2. Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.

3. Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.

4. Стойността на транспортните разходи за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цената на стоките. Тя се описва отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

5. Начините за Доставка са описани в секция Доставка.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения в „Контакти“ телефон за връзка.

СЪДЪРЖАНИЕТО НА СТРАНИЦИТЕ В pautaliapharma.com Е ПОД ЗАЩИТАТА НА ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО. ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ САЙТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОСОЧВАНЕТО НА ИЗТОЧНИКА – pautaliapharma.com – С РЕАЛНА ВРЪЗКА. ПУБЛИКУВАНЕ, РАЗМНОЖАВАНЕ, ВСЯКА ФОРМА НА КОМЕРСИАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ, КАКТО И ПРЕПЕЧАТВАНЕТО НА ЦЕЛИ МАТЕРИАЛИ СТАВА САМО СЛЕД ПИСМЕНО СЪГЛАСИЕ ОТ pautaliapharma.com

  • Адаптивен дизайн

    Този сайт използва Адаптивен дизайн и е оптимизиран за употреба от смартфони и таблети. Сканирайте QR кода, за да отворите сайта на вашето мобилно устройство:

    QR Code to open themedemo

  • Препоръчани