PautaliapharmaЗа нас |

За нас

Пауталияфарма ЕООД е представител за България на италианската фармацевтична компания Dottor Ciccarelli и има удоволствието да предложи на българския пазар козметика с доказано качество, предпочитана в над 70 страни по света.

FARMACEUTICI DOTT. CICCARELLI:

КАЧЕСТВО И ТРАДИЦИИ ОТ 1821

FARMACEUTICI DOTT. CICCARELLI е италианска компания, която развива дейност на пазара на продукти за устната хигиена, козметиката и тоалетните принадлежности. Компанията предлага на потребителите широка гама продукти.

Успехът сред потребителите на тези продукти – синоним на качество и надеждност от 1821 година – произлиза от историята на компанията и непрекъснатия стремеж към иновативност в областта на козметичните проучвания.

Отделяйки специално внимание на научноизследователската и развойна дейност, технологично напредналите и високоспециализирани лаборатории на FARMACEUTICI DOTT. CICCARELLI създават най-новаторските и изключителни формули.

Грижата на компанията за качеството на продуктите като основа на стабилно професионално развитие е съпроводена от повсеместни продажби и дистрибуторска мрежа, която обхваща целия вътрешен пазар със специално внимание към мрежата от аптеки. Марките на FARMACEUTICI DOTT. CICCARELLI също така са разпределени в редица чуждестранни пазари, дори и извън Европа.

Фокусът върху потребителите е резултат от маркетингови стратегии, които постоянно и активно се грижат за особеностите на целите на всяка индивидуална марка.

Значението на комуникацията се характеризира с присъствието на марката в основните медии (телевизия, преса) и също така със специални инициативи в големите магазини, непрекъснати връзки с медиите и специализираната преса, както и с уебсайта, който се отличава с обмен на информация с потребителите.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Farmaceutici Dott. Ciccarelli е компания, която може да се похвали с присъствие на пазара в продължение на десетилетия, тъй като нейната мисия е да предлага на непрекъснато увеличаващите се потребители продукти за лична грижа и хигиена, реализирани с фармацевтична точност в съответствие с приложимите правни изисквания  –  според  пълна програма за качество  –  и продавани с много добро съотношение качество-цена.

По отношение на пазара, водещите ценности могат да бъдат разпознати по постоянното специално внимание към очакванията на потребителите, уважаването на тяхното достойнство чрез качество, съответстващо на гореописаните принципи, а именно чрез използване на суровини с естествен произход, чрез определяне на подходящи цени, чрез предоставяне на достоверна информация и непрекъснато подобряване на обслужването на клиентите.  В тази насока е създадена система за управление на качеството в съответствие със сертификацията на Италианската Организация за Стандартизация по ISO 9001:2008, с цел да се осигури качество по време на процесите на създаване, производство и дистрибуция на продуктите. Качеството винаги е било една от най-силните страни на компанията и броят на сертификатите за качество доказват, че тя е една от първите италиански компании, получили ISO сертификати в областта.

Днес качеството е още по-важно за нас, тъй като то представлява основният фактор за конкурентноспособност на пазара. Компанията не се интересува от битките за намаляване на цените, защото предпочита да се фокусира върху текущите проучвания на новите технологии, които й позволяват да гарантира еднакви нива на качество във всяка държава, като е в услуга на най-претенциозните и взискателни потребители.

  • Адаптивен дизайн

    Този сайт използва Адаптивен дизайн и е оптимизиран за употреба от смартфони и таблети. Сканирайте QR кода, за да отворите сайта на вашето мобилно устройство:

    QR Code to open themedemo

  • Препоръчани